Julmarknad 

Varje år sedan över 30 år har vi första, andra och tredje advent, öppnat dörrarna till Tofta Herrgårds julmarknad. 

Förra året var vi tyvärr tvungna att ställa in julmarknaden pga Covid-19. 

 

Självklart återkommer vi i år och hoppas på en stämningsfull julmarknad tillsammans med våra utställare och besökare. 

Vi väljer i så stor utsträckning som möjligt lokala utställare och försöker erbjuda en så stor spridning som möjligt med alltifrån hantverk till alla godsaker som hör julen till.

 

Våra utställare

På vår julmarknad kan du köpa hantverk direkt från hantverkaren, som tex tovade tomtar, halmslöjd, stickat och juldekorationer, till silversmide och fårskinn. I matväg finner du bland annat ost, senap,marmelad, fudge, marsipan, tunnbröd och viltprodukter - bara för att nämna några!

Aktiviteter 

Ponnyridning

  Öppen ladugård 

 Julpyssel

Musikuppträdanden med julmusik
Lotteri med Kärna scoutkår

Ridande lucia-tåg

Förutom julshopping och fika har vi olika aktiviteter, både för barn och vuxna. Årets program är inte bokat än men favoriter som ponnyridning och öppen ladugård kan vi lova att det blir. 

Restaurangen i huvudbyggnaden är stämningsfullt juldekorerad och här dukas ett dignanden julbord upp. För bokning och information, se länk nedan.

Mat och fika

Vörtbröd med julskinka

Gulasch

Mjuka kakor, bullar och lussekatter

Varm och kalla drycker

I Magasinets bottenvåning finns julkaféet med ett stort utbud av hembakat fika, matiga smörgåsar, korv med bröd och gulasch med kött från gården. I vagnslidret säljer våra utställare alltifrån grillade hamburgare och korv till viltkött och varma drycker.

 

Större grupper och bussresor


För grupper har vi tidigare år öppnat upp julkaféet tidigare, vi berättar även gärna gårdens historia. Man har då kaféet för sig själv fram till klockan 11. Bussar kan lätt stanna utanför. 


Kontakta Linda Karlander Boström för bokning och information för 2021 års julmarknad
linda.karlander@toftaherrgard.se
+ 46 761 - 27 27 28