top of page

Julmarknad 

Varje år sedan över 30 år har vi första, andra och tredje adventshelgen, öppnat dörrarna till Tofta Herrgårds julmarknad!

 

Vi erbjuder en stämningsfull julmarknad i vacker herrgårdsmiljö. Vi dekorerar med allt som naturen erbjuder och dofterna av tända eldar, brända mandlar och glögg, gör att vi kan lova en härlig julstämning!

Vi väljer i så stor utsträckning som möjligt lokala utställare och du finner allt från klassiskt hantverk till julbordets alla godsaker.

 

Våra utställare

Hantverket säljs direkt från hantverkaren, alltifrån tovade tomtar, stickat, keramik, slöjd och juldekorationer, till silversmide och fårskinn. I matväg ostar, senap, marmelad, fudge, marsipan, tunnbröd och viltprodukter - bara för att nämna några!

Aktiviteter 

Ponnyridning

    Öppen ladugård
Lotteri

Lekplats

För barnen finns ponnyridning (kl.12-15), lekplats och öppen ladugård där stora som små kan hälsa på gårdens djur. Kärna scoutkår är som vanligt på plats med sitt populära lotteri.

Restaurangen i huvudbyggnaden är stämningsfullt juldekorerad och här dukas ett dignanden julbord upp. För bokning och information, se länk nedan.

Mat och fika

Vörtbröd med julskinka

Gulasch

Mjuka kakor, bullar och lussekatter

Varm och kalla drycker

I kaféet på Magasinets bottenvåning serveras ett stort utbud av hembakat fika, matiga smörgåsar, korv med bröd och vår egen gulasch med kött från gården. I vagnslidret och däromkring, säljer våra utställare alltifrån grillade burgare, korv och nybryggt kaffe till kanderade mandlar och fudge. 

 

Större grupper och bussresor


Grupper och bussresor är välkomna att förboka fika innan öppning. Man har kaféet för sig själv fram till klockan 11, och vi berättar gärna gårdens historia samtidigt utan extra kostnad. Bussar kan stanna direkt utanför.


För bokning och information, kontakta
linda.karlander@toftaherrgard.se
+ 46 761 - 27 27 28

Weekend Market
bottom of page